Σας καλωσορίζουμε στην καινούργια σελίδα της FEARLESS GOALKEEPERS! Με στόχο την διαρκή μας εξέλιξη, δημιουργήσαμε έναν ολοκληρωμένο χώρο ώστε να γνωρίσετε την φιλοσοφία και τους στόχους της FEARLESS, να ενημερώνεστε για τα νέα μας, αλλά κυρίως να έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε τα προϊόντα μας, μέσα από ένα φιλικό στον χρήστη περιβάλλον, και να μπορείτε να πραγματοποιείτε τις παραγγελίες σας. 

Στο κατάστημα μπορείτε να δείτε αναλυτικά κάθε προϊόν μας, με την περιγραφή και τα χαρακτηριστικά του, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Ακόμα μπορείτε να επωφεληθείτε από τις φανταστικές προσφορές σε συνδυασμό προϊόντων της ίδιας κατηγορίας, να επιλέξετε το τύπωμα που επιθυμείτε σε κάθε προϊόν, να έχετε δωρεάν μεταφορικά αλλά και να ενημερώνεστε για την κατάσταση της παραγγελίας σας.

Δημιουργώντας λογαριασμό στο κατάστημα μπορείτε να έχετε πλήρες ιστορικό των παραγγελιών σας αλλά και οι επόμενες παραγγελίες σας γίνονται με μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα. Στο κατάστημα δίνεται η επιλογή για πληρωμή με κάρτα (προσωρινά μη διαθέσιμο) αλλά και με αντικαταβολή, πάντα με την μέγιστη ασφάλεια στις συναλλαγές σας.

Καλές αγορές!


FEARLESS GOALKEEPERS

#befearless